- Přidat do oblíbených - Switch to English škoda quickbar >>  skoda-tuning.cz |  skoda110r.cz |  skoda110r.com |  skoda.daves.cz |  skoda-virt.cz |  techweb 
 
ddd
Načítám obsah...



Vyhledávání
Peníze v banku
519 Kč
Co je to bank a jak čerpat?
WebShop Menu
Měna eshopu:


Zboží v akci
Nové zboží


[ Mapa obchodu ]
WebShop Tip
Nástěnný kalendář ŠKODA 2018
Nástěnný kalendář ŠKODA 2018
eRman

190 Kč


Skladem
kusů:
Naše projekty
www.skodateam.cz
dumsnu.skodateam.cz
vysivky.skodateam.cz
Reklama


Ochrana osobních údajů

Osobní údaje zákazníků jsou chráněny před zveřejněním a případným zneužitím třetí osobou.

Zavazujeme se, že vložené osobní údaje jsou využity výhradně jen pro vyřízení objednávky a pro komunikaci se zákazníkem a nejsou předávány žádné třetí osobě.

Zákony a předpisy: - zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů

GDPR

V rámci zajišťování svých činností zpracovávají jednotliví prodejci (dále jen Škodateam) osobní údaje a vůči těmto zpracováním jsou v postavení správce osobních údajů.

Škodateam zpracovává osobní údaje zejména pro tyto účely:

Výkon smluvní a účetní agendy vůči svým zákazníkům a obchodním partnerům
Zabezpečení činnosti společnosti
Marketing

Informace o zpracování osobních údajů:

1) Právním základem pro zpracování osobních údajů je podle čl. 6. obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) odst. 1 písmen:
a) subjekt údajů (fyzická osoba, jejíž údaje jsou zpracovávány) udělil souhlas se zpracováním svých osobních údajů,
b) zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je subjekt údajů,
c) zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti, která se na správce vztahuje,
d) zpracování je nezbytné pro účely oprávněných zájmů příslušného správce či třetí strany.
2) Osobní údaje nejsou předávány jiným osobám, pokud povinnost jejich předání orgánům, úřadům či institucím není Škodateamu uložena zvláštním právním předpisem.
3) Při zpracování osobních údajů u Škodateamu nedochází k automatizovanému rozhodování, na jehož základě by byly činěny úkony či rozhodnutí, jejichž obsahem by byl zásah do práv či oprávněných zájmů občanů.
4) Osobní údaje jsou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Tato doba může být prodloužena jen v případě, že to nařizuje právní předpis. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje zlikvidovány.
5) Máte právo:
a) požadovat umožnění přístupu k osobním údajům,
b) požadovat opravu nepřesných osobních údajů (pokud se domníváte, že osobní údaje zpracovávané u Škodateamu jsou nepřesné),
c) požadovat vymazání osobních údajů, popř. požadovat omezení jejich zpracování,
d) podat stížnost u dozorového orgánu.
6) Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).
7) Svá práva vůči Škodateamu uplatňujte cestou Kontaktní osoby ve věci zpracování osobních údajů písemně na e-mail: erman@skodateam.cz
S tímto článkem souvisí
Bazar
 Online pokec[ větší okno ]  
Načítám zprávy...
Načítám uživatele...
(255)
 
Copyright 2001-2017
Výňatky z webu mohou být použity pouze v případě uvedení zdroje - www.skodateam.cz
Provozovatel srazů a www stránek : eRman - Roman Schavel, tel: 603569053, email: pošli email
Redakce a správa obsahu : Tadeáška - Tereza Vosyková, tel: 603284789, email: pošli email
Programování a správa www stránek : Daves - David Spilka, tel: 775328374, email: pošli email

Partneři ŠKODATEAMU
Autopůjčovna Praha

Nové vozy, výhodné ceny jak krátkodobých i dlouhodobých pronájmů.


Google search

Nenašli jste na těchto stránkách co jste hledali ? Zkuste Google...

Google
Můj obchod
Košík je prázdný
Můj košík
Moje objednávky
Jak u nás nakupovat
Obchodní podmínky
Poštovné a doprava
Provozovatel
Ochrana osobních údajů
Přihlášení
Jméno:
Heslo:
Vždy přihlásit: 



Zapomněl jsem heslo
Chci se zaregistrovat
Reklama


Kalendář akcí
<< Červenec 2018 >>
PoÚtStČtSoNe
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Přidat akci
Statistika
Právě prohlíží:70
Právě přihlášeno:1
Dnes návštěv:12188
Celkem návštěv:69390576

Článků:959
Fotografií:32833
Komentářů:16528
Uživatelů:3842